Art Garfunkel – Angel Clare


CBS 1973
Deska 1- / obal 1-

Není skladem

Katalogové číslo: L81 Kategorie: ,


Traveling Boy 5:00Down In The Willow Garden 4:03I Shall Sing 3:36Old Man 3:24Feuilles-Oh/Do Space Men Pass Dead Souls On Their Way To The Moon? 3:09All I Know 3:46Mary Was An Only Child 3:28Woyaya 3:18Barbara Allen 5:25Another Lullaby 3:32