Tina Turner – Tina Turner


Balkanton 1981
Vinyl, LP, Compilation
ВТА 2141
Deska NM- / obal VG+

1 skladem

Katalogové číslo: L4157 Kategorie: ,


A1 Root Toot Rock And Roller
A2 Fire Down Below
A3 Funny How Time Slips Away
A4 The Bitch Is Back
A5 On The Radio
B1 Night Time (Is The Right Time)
B2 Sunset On Sunset
B3 Sometimes When We Touch
B4 Fool For Your Love
B5 Music Keep Me Dancing