The Rolling Stones ‎- The Rolling Stones Story Volume 1


Decca / Teldec ‎1982
3 × Vinyl, LP, Compilation
29 493 4
Desky NM- / obal VG+

Není skladem

Katalogové číslo: L2529 Kategorie: , , ,


A1 Route 66
A2 I Just Wanna Make Love To You
A3 Honest I Do
A4 Mona
A5 Now I’ve Got A Witness (Like Uncle Phil And Uncle Gene)
A6 Little By Little
B1 I’m A King Bee
B2 Carol
B3 Tell Me
B4 Can I Get A Witness
B5 You Can Make It If You Try
B6 Walking The Dog
C1 Around And Around
C2 Good Times, Bad Times
C3 It’s All Over Now
C4 Empty Heart
C5 Confessin‘ The Blues
C6 Not Fade Away
D1 Bye Bye Johnny
D2 You Better Move On
D3 I Wanna Be Your Man
D4 2120 South Michigan Avenue
D5 If You Need Me
D6 Poison Ivy
E1 Gimme Shelter
E2 Love In Vain
E3 Country Honk
E4 Live With Me
E5 Let It Bleed
F1 Midnight Rambler
F2 You Got The Silver
F3 Monkey Man
F4 You Can’t Always Get What You Want

    Váš košík
    Košík je prázdnýNávrat do obchodu