The Tremeloes – Here Come The Tremeloes


Muza – 1971
XL 0708
deska – vg+ ,obal – vg+

Není skladem

Katalogové číslo: S1698 Kategorie: ,


A1 Here Comes My Baby
Written-By – Cat Stevens
A2 Run Baby Run (Back Into My Arms)
Written-By – D. Gant*, J. Molson*
A3 My Town
Written-By – C. Atkins*
A4 Round And Round
Written-By – G. Weston (2), J. Freemantle, K. Duncan*
A5 What A State I’m In
Written-By – A. Blakley*, M. Smith*
A6 Loving You Is Sweeter Than Ever
Written-By – I. Hunter*, S. Wonder*
B1 Good Day Sunshine
Written-By – J. Lennon, P. McCartney*
B2 You
Written-By – R. O’Sullivan*
B3 Let You Hair Hang Down
Written-By – A. Blakley*, L. Hawkes*, R. Westwood*
B4 Shake Hands (And Come Out Crying)
Written-By – D. Kershaw*
B5 When I‘ With Her
Written-By – L. Hawkes*
B6 Even The Bad Times Are Good
Written-By – M. Murray*, P. Callander*

    Váš košík
    Košík je prázdnýNávrat do obchodu