Various ‎- Raw Meat – Infectious Rock-A-Billy


Hog Maw Records
Deska NM- / obal NM-

Není skladem

Katalogové číslo: L2810 Kategorie: , ,


A1 –Glenn Cooper And His Jets* Just Rockin‘
A2 –Harold Zahner With Johnny Smith And The Missouri Two Shake Baby Shake
A3 –Bill Willis And Family Right Kind Of Woman
A4 –Bill Willis And Family Bad Land Shimmey
A5 –The Lonesome Drifter No Lovin‘ No Rockin‘ Blues
A6 –Tex Holland Why Don’t You Change Your Ways
A7 –Arvil Meers The Future I Hold
B1 –Lloyd Harp And His Hoosier Rhythm Boys Slow Boogie Rock
B2 –Jimmy Walls Look At Me Eyes
B3 –Roy E. Moore And The Tennessee Drifters Black-Out
B4 –Roy E. Moore And The Tennessee Drifters Let Me Be Your Man
B5 –Daniel Nix With The Compensation Boys Compensation Blues
B6 –Sammie Cole And The Alibis I’m Sorry About That
B7 –Robert Keel And The Drifting Rangers Take A Chance With Me

    Váš košík
    Košík je prázdnýNávrat do obchodu