Willie Nelson / Dave Grusin ‎- The Electric Horseman – Music From The Original Motion Picture Soundtrack


CBS 1979
Vinyl, LP, Album
CBS 70177
Deska NM- / obal VG+

1 skladem

Katalogové číslo: L3544 Kategorie: , , ,


A1 –Willie Nelson Midnight Rider 2:41
A2 –Willie Nelson My Heroes Have Always Been Cowboys 3:02
A3 –Willie Nelson Mammas Don’t Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys 3:25
A4 –Willie Nelson So You Think You’re A Cowboy 2:16
A5 –Willie Nelson Hands On The Wheel 2:48
B1 –Dave Grusin Electro-Phantasma 5:00
B2 –Dave Grusin Rising Star (Love Theme) 2:32
B3 –Dave Grusin The Electric Horseman 3:42
B4 –Dave Grusin Interlude – Tumbleweed Morning 0:29
B5 –Dave Grusin Disco Magic 5:00
B6 –Dave Grusin Freedom Epilogue 2:11